Неділя, 19.05.2024, 23:49
Вітаю Вас Гість | RSS
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бердичівський районний методичний кабінет

Головна » 2016 » Квітень » 20 » Здоров’я - головний життєвий скарб
16:38
Здоров’я - головний життєвий скарб

Головним скарбом життя є не землі, що ти завоював,
не багатства, що у тебе в скринях…
Головним скарбом життя є здоров’я,
і щоб його зберегти, потрібно багато що знати.

Авіцена

Здоров’я – це найбільше багатство людини та нації. Проблема здоров’я стала сьогодні однією з найбільш актуальних в Україні, оскільки стан громадського здоров’я виступає важливим показником збереження і розвитку людського потенціалу будь-якої країни. Для людини дуже важливо мати міцне здоров’я. Тільки здорова людина може повноцінно працювати і повноцінно відпочивати. Лише здорова людина може здобути освіту, опанувати цікаву професію, принести користь державі, із задоволенням та на повну силу працювати в обраній галузі. Тільки здорова, всебічно розвинена, освічена людина здатна керувати своєю долею та впливати на розвиток своєї країни.

Саме тому одним із основних завдань школи є піклування про здоров’я і розвиток підростаючого покоління.

Цікаво та змістовно пройшов День здоров’я у Гришковецькій гімназії. На учнів чекали різноманітні заходи. В рамках тижня були проведені бесіди у класах «Умій сказати – НІ!», «Бережи здоров’я змолоду!», години спілкування на тему «Куріння та здоров’я», диспут «Що означає бути здоровим», круглий стіл на тему: «Бути здоровим – це модно». Учні гімназії підготували стінгазети на тему «Здоров’я людини».

Школярі початкових класів взяли участь у акції «Ми за здоровий спосіб життя», з якими вчитель фізичної культури Папірник Олег Володимирович провів заняття ранкової гімнастики. 

 

 

 

 

 

 

Так, учні 3-Б класу, класний керівник Осичняк Раїса Анатоліївна, разом із героєм Здоров’ятко пригадали усі правила, як зберегти своє здоров’я.

 

 

 

 

 

Не обійшлось без цікавих спортивних змагань, на яких старшокласники випробовували свої сили в змаганнях із кросу та боролися за першість з футболу.
Всі заходи пройшли на належному рівні. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тож ми усвідомили, що багато в чому наше здоров`я залежить від нас самих, і ми самостійно робимо вибір. Тому зробімо вибір на користь свого здоров’я!

Бажаємо нашим учням бути завжди веселими, енергійними, активними та вести здоровий спосіб життя!

Прес-центр Гришковецької гімназії.

Категорія: Адміністратору | Переглядів: 455 | Додав: Metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar