Неділя, 19.05.2024, 22:22
Вітаю Вас Гість | RSS
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бердичівський районний методичний кабінет

Головна » 2018 » Березень » 4 » Сприятливий соціально-психологічний мікроклімат – основа успішного освітнього процесу Нової української школи
19:57
Сприятливий соціально-психологічний мікроклімат – основа успішного освітнього процесу Нової української школи

02 березня 2018 року адміністрація Гришковецької гімназії (директор Вержибок Володимир Іванович) та працівники психологічного служби закладу (практичний психолог – Світлана Іванівна Кравченко, соціальний педагог – Лілія Іванівна Олійник) під час проведення заняття по згуртуванню колективу з елементами тренінгу з учнями 7-А класу для працівників психологічної служби району продемонстрували єдність ціннісних орієнтацій, цілей і мотивів діяльності в межах співпраці. Сприятливий соціально-психологічний клімат у педагогічному та учнівських колективах гімназії є пріоритетним під час організації освітнього процесу. Під час проведення цікавих, захоплюючих вправ панувала атмосфера взаємин, відкритості, довіри, безпосередності. Лунали гарні, теплі слова про свій клас та однокласників у творах, особливо присутні були вражені віршованими рядками, написаними однією з дівчаток. Діти знаходили компромісні рішення виходу із ситуації, моделювали свій клас у вигляді повноцінного будинку, висловлювали свої думки і побажання балакучими ручками, відкритими долоньками, що сприяло емоційно-психологічному зближенню учасників.Дружні контакти, взаємодопомога під час роботи і після неї формують гарний соціально-психологічний клімат у будь-якому колективі та приносять плідні результати.

Практичні психологи, соціальні педагоги закладів освіти району та адміністрація гімназії під час участі у грі «Як ви розпоряджаєтесь своїм життям» замислились над питанням: як правильно розпорядитися своїм потенціалом, своїм життєвим ресурсом, аби успішно реалізувати свої мрії та плани на майбутнє.

Працівники психологічної служби Гришковецької гімназії довели всім присутнім, що формування позитивного соціально-психологічного клімату має велике значення і є основою успішного освітнього процесу Нової української школи.

І ще одним світлим, приємним сюрпризом на згадку від учнів Гришковецької гімназії стала пісня «Коли співають діти», яку вони виконали з відкритими серцями та оптимістичним меседжем, що «майбутнє є в країни».

Категорія: Адміністратору | Переглядів: 345 | Додав: Metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar