Понеділок, 20.05.2024, 03:08
Вітаю Вас Гість | RSS
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бердичівський районний методичний кабінет

Головна » 2016 » Травень » 13 » Тиждень психології у Мирославській школі
09:26
Тиждень психології у Мирославській школі

З 25 по 29 квітня 2016 року у Мирославській загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня імені О.І.Онишка проходив Тиждень психології..

         У понеділок було відкрито Тиждень психології, де було ознайомлено учасників навчально-виховного процесу школи з планом його проведення та заходами.

         Цього ж дня відбулася презентація «Скриньки дружби й доброти», яка діяла протягом чотирьох днів. У скриньку учні 1-11 класів, вчителі, всі бажаючі мали можливість вкинути доброзичливу листівку, малюнок, привітання, ласкавинку тощо. Помічники психолога школи «поштарики» розносили адресатам повідомлення.

Другий день Тижня психології було розпочато із створення

учнями 1-4 класів «Дерева бажань».

Дитинство… Найбільше воно запам’ятовується нам нашими мріями, бажаннями. У одних їх багато, у інших – одна, дві, але найзаповітніші. Проходить рік, два, десяток, і приємно мати те, про що мріяв. Випала нагода помріяти і учням початкових класів.

Символічне  «Дерево бажань» було розміщене на першому поверсі біля початкових класів, де хлопчики на листочках, а дівчатка на квіточках писали свої мрії та прикріплювали їх до дерева.

Бразильський поет і письменник Пауло Коельйо закликає людство:  «Коли чогось сильно захочеш, весь Всесвіт буде сприяти тому, щоб бажання твоє збулося».

 

 

 

 

 

А от учні 5-11 класів, вчителі, працівники школи мали можливість висловити свої думки з теми «Ми щасливі, коли…».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З нетерпінням учні 5-11 класів чекали 27 квітня, щоб пограти в гру «Слідопит». На першій великій перерві для вищезазначеної категорії учнів школи вивішувались завдання. Умовою виграшу в грі є правильність та швидкість виконання поставлених завдань. Правильні відповіді були записані на фішках, котрі знаходилися у вчителів та працівників школи.

Друга частина гри відбулася в четвер 28 квітня. Перемогу здобули учні 5 класу, зібравши 14 фішок, друге місце в грі здобули учні 6 класу, зібравши 8 фішок. Решта учнів школи теж брали участь, але за швидкістю та вправністю п’ятикласників та шестикласників їм не вдалося вибороти жодної із фішок. То ж саме учні 5 та 6 класів отримали втішні сувеніри та Дипломи. 

 

 

 

 

 

 

Також у середу для учнів 1-11, вчителів відбулася ще одна цікава форма роботи –психологічна гра-тестування «Вінні Пух і всі, всі, всі…».

 

 

 

 

 

 

Зацікавлені особи мали змогу обрати одного з відомих персонажів.  Обирали не себе, а того, хто нам подобається (на даний момент).

Отож, ми обрали персонаж з приємними нам рисами характеру. Таким чином, прочитавши умовні характеристики даних  персонажів, ви побачите, які риси особистості вам хотілось би бачити в своєму оточенні. Пам’ятаєте відому народну мудрість: «Скажи мені, хто твій друг, і я скажу тобі,  хто ти».

28 квітня з учнями 1-4 класів було організовано та проведено акцію «Гірлянда добрих  справ». Учні початкових класів протягом тижня записували на папірцях свої добрі справи, на годині класного керівника кожен клас сплів «Гірлянду» та сполучили всі чотири класи. Працювали під гаслом «У добрих справах завжди є початок, але немає кінця».

Учні 1 класу створюють свою «Гірлянду добрих справ».

Учні 2 класу створюють свою «Гірлянду добрих справ».

 

 

 

Учні 3 класу створюють свою «Гірлянду добрих справ».

 

Учні 4 класу створюють свою «Гірлянду добрих справ».

 

 

Створена загальношкільна «Гірлянда добрих справ»

 

 

В останній день Тижня психології було запропоновано до уваги Хвилинку інформування «Психологи роздумують».

 

 

 

 

29 квітня відбулося завершення Тижня психології та здійснено підбиття його підсумків. Найбільш активних учнів школи нагороджено Подяками за участь у Тижні психології.

 

 

 
 
Категорія: Адміністратору | Переглядів: 643 | Додав: Metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar