Понеділок, 20.05.2024, 02:06
Вітаю Вас Гість | RSS
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бердичівський районний методичний кабінет

Головна » 2017 » Травень » 30 » Свято Останнього дзвоника у Райківській школі
10:46
Свято Останнього дзвоника у Райківській школі

 

26 травня в Райківській загальноосвітній школі І-ІІ ст. вже традиційно пройшло свято «Останнього дзвоника», на яке завітали учні та батьки, представники громадськості. На святі були присутні депутат Бердичівської районної ради Мкртчян Г.К., сільський голова Семенюк М.В.,помічник народного депутата Ревеги О.В., Томашевська С.Б. та Галущак Г.М., яка очолює відділ сімї, молоді та спорту у районній держадміністрації.

Свято у школі, як завжди ,було гамірне і багатолюдне. Урочисту частину з нагоди закінчення навчального року та свята Останнього дзвоника традиційно, після виконання Гімну України, відкрив директор школи Кушков С.Г., який зазначив, що впродовж 2016/2017 н.р. навчальний заклад працював результативно та злагоджено. Він подякував учителям за натхненну працю, батькам – за виховання дітей. Привітала випускників та вчителів із закінченням навчального року і сільський голова Семенюк М.В. Вона побажала випускникам успіхів, вдалих перших кроків у самостійному житті. Депутат Бердичівської районної ради, місцевий меценат Мкртчян Г.К. побажав всім приємного літнього відпочинку, а випускникам – успіху у здійсненні їх мрій. У ході заходу було вшановано учнів-переможців інтелектуальних і спортивних змагань та конкурсів. Випускники початкової школи та 9 класу були нагороджені подарунками від Райківської сільської ради та Габріела Карленовича.

Томашевська С.Б. привітала учнів та учителів школи із закінченням навчального року. Відмітила досягнення та творчість райківських школярів і підкреслила, що успіхи учнів залежать від професійності вчителів.І переконливим доказом цього є перемога у районному конкурсі «Вчитель року» номінація «Початкова школа» і друге місце в обласному етапі конкурсу педагога школи Чумак С.Б. Софія Броніславівна вручила Почесну грамоту та грошову винагороду від імені народного депутата Ревеги О.В. Світлані Борисівні. Із привітальним словом до всіх присутніх звернулась Галущак Г.М., яка побажала усім гарного літнього відпочинку і запросила дітей пільгових категорій провести його у дитячому таборі «Березовий гай».

Урочистості з нагоди свята Останнього дзвоника продовжилися виступами вихованців школи. Всі присутні мали змогу насолодитися чудовими піснями у виконанні учнів, веселими танцями молодших школярів, яскравими виступами випускників про шкільне життя. Наостанок пролунав традиційний Останній дзвоник. Свято завершилося. Та у школярів, учителів, батьків і усіх гостей залишилося багато позитивних емоцій і вражень

Педагогічний колектив Райківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів бажає всім школярам та їх батькам приємного літнього відпочинку та наснаги, а випускникам – підкорення намічених вершин.

Депутат Бердичівської районної ради Мкртчян Г.К.

Категорія: Адміністратору | Переглядів: 380 | Додав: Metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar