Понеділок, 20.05.2024, 09:14
Вітаю Вас Гість | RSS
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бердичівський районний методичний кабінет

Головна » 2017 » Вересень » 4 » Серпнева конференція працівників освіти
22:43
Серпнева конференція працівників освіти

Учителю, прийми уклін доземний
За щире серце і любов святу,
За людяність і чесний труд щоденний,
За відданість, а ще за доброту.
За те, що ти даруєш дітям крила,
Щоб їм летіти у широкий світ.
За мрії світлі, знайдені вітрила
І за щасливий, радісний політ.
За кожен день і кожне щире слово,
За ніжність й ласку в радості й журбі.
За те, що в школі всім було чудово,
Спасибі, рідний вчителю, тобі!

Цими словами вдячності за щоденну невтомну працю 30 серпня 2017 року розпочалася серпнева конференція освітян Бердичівського району , на якій йшлося про стан та перспективи освітньої галузі району у контексті концепції Нової української школи. Участь у підсумковій конференції взяли голова районної державної адміністрації Едуард Євгенович Томашевський, голова районної ради Софія Броніславівна Томашевська.

Перед присутніми з доповіддю виступила начальник відділу освіти райдержадміністрації Оксана Вікторівна Деліу, яка підбила підсумки розвитку освіти району у 2016–2017 році та озвучила основні завдання на 2017- 2018 навчальний рік.

В обговорені доповіді взяли участь педагогічні працівники району: вчитель початкових класів Райківської ЗОШ І-ІІст., фіналіст обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2017» Світлана Борисівна Чумак, директор Романівської ЗОШ І-ІІІст., голова районної асоціації директорів шкіл Борис Якович Шевчук, завідувач дошкільним навчальним закладом «Барвінок» с. Романівка Наталя Петрівна Федорчук.

З найщирішими вітаннями до присутніх звернулись голова районної державної адміністрації Е.Є.Томашевський та голова районної радиС.Б.Томашевська, висловивши велику вдячність за невтомну працю, побажавши міцного здоров’я,творчих здобутків на ниві розбудови української національної школи.

Слова вітання з початком нового 2017-2018 н.р. від депутата Верховної Ради Олександра Васильовича Ревеги та подяки з грошовою нагородою за підготовку дітей – переможців обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та конкурсів передала голова районної ради, помічник народного депутата С.Б.Томашевська.

Кращим педагогам району голова районної адміністрації Едуард Томашевський, голова районної ради Софія Томашевська вручили грамоти районної адміністрації , районної ради та цінні подарунки. Грамотами відділу освіти Бердичівської райдержадміністрації нагородила освітян начальник відділу освіти Оксана Деліу.

Слова щирої вдячності всім, кому не байдужа освіта району, від Оксани Вікторівни Деліу, начальника відділу освіти:

На порозі – новий навчальний рік. Розпочнеться він 1 вересня 2017 року Днем знань, урочистим святом Першого дзвоника. Дякую від щирого серця всім, хто робив свою роботу на високому професійному рівні, зацікавлено і творчо.
Нині освіта займає провідне місце у стратегії державної політики України. Сподіваюся, що разом ми зможемо реалізувати наші освітянські завдання. Об’єднаймося заради якісної освіти – Краща якісна освіта для кращого світу!
Дякую вчителям, батькам, органам місцевого самоврядування, усім благодійникам за підтримку навчальних закладів у розбудові освітньої галузі району!
Бажаю всім плідної творчої праці, невичерпної енергії, взаєморозуміння і взаємопідтримки з колегами та вихованцями. Нехай завжди з Вами буде поруч підтримка та розуміння Ваших близьких та знайомих. Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!
Бажаю всім у новому навчальному році виключно успішних та результативних кроків на шляху творення нової України для себе й майбутніх поколінь , нової Української школи.
З новим Вас навчальним роком!

Від відділу освіти, профспілки педагогічних працівників району учасники освітянського форуму отримали подарунок – святковий концерт поліського державного академічного ансамблю пісні і танцю «Льонок».

 

 

Категорія: Адміністратору | Переглядів: 386 | Додав: Metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar