Неділя, 19.05.2024, 19:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бердичівський районний методичний кабінет

Головна » 2017 » Грудень » 6 » Семінар - практикум учителів англійської мови у Слободищанській школі
12:56
Семінар - практикум учителів англійської мови у Слободищанській школі

05 грудня 2017 року на базі Слободищанської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум вчителів англійської мови. Тема семінару: «Шляхи та методи формування комунікативної компетенції учнів на уроках англійської мови». Метою семінару було удосконалення форм та методів навчання та формування комунікативної компетенції учнів на уроках іноземної мови. Семінар був проведений директором школи, вчителем іноземної мови І категорії, Карпенко Ж.Є.

Учасники семінару відвідали урок англійської мови у 6 класі. На уроці використовувалася велика кількість інтерактивних форм та методів навчання. Вчитель Карпенко Ж.Є. майстерно володіє методикою викладання навчального предмету, досконало знає фактичний матеріал, емоційна, артистична. Порадували присутніх і учні 6 класу, які успішно працювали в парах та групах, демонстрували глибокі знання з теми, вміння монологічного та діалогічного мовлення, інсценізації.

Після уроку для учасників семінару була інсценізована п’єса «Catching Two Hares» учнями 9 класу. Діти продемонстрували свою артистичність, творчість та знання іноземної мови.

Цікавим та змістовним був майстер-клас вчителя англійської мови Карпенко Ж.Є. на тему «Формування комунікативної компетенції на уроках англійської мови за допомогою методики Dictogloss». Вчителі були активними учасниками і разом розробили алгоритм навчання комунікативного письма за допомогою техніки Dictogloss.

Як підсумок, вчителі дійшли одностайного висновку, що урок англійської мови повинен бути максимально унаочнений, з використанням інформаційних технологій, носити комунікативну та соціокультурну направленість. Всі учасники семінару висловлюють слова вдячності педагогічному колективу, адміністрації Слободищанської ЗОШ, вчителю англійської мови Карпенко Ж.Є. за якісно організований, надзвичайно продуктивний семінар, за високий рівень викладання навчального предмету та міцні знання учнів з англійської мови.

Категорія: Адміністратору | Переглядів: 347 | Додав: Metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar