Неділя, 19.05.2024, 21:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бердичівський районний методичний кабінет

Головна » 2016 » Вересень » 26 » Олімпійський тиждень
00:50
Олімпійський тиждень

Новий навчальний рік розпочався для учнів Гришковецької гімназії весело та цікаво.

З метою сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, формування в учнів фізичного і морального здоров’я з 5 по 9 вересня в гімназії проводився Олімпійський тиждень під гаслом «Рух заради здоров’я». Під час його проведення учні отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально.

Різні конкурси, естафети, веселі старти, змагання, олімпійські уроки – все це у дні святкування чекало на учнів гімназії. Розпочався Олімпійський тиждень із урочистої лінійки, на якій було оголошено план проведення заходів.

До проведення олімпійського тижня долучилися і класні керівники. У класних колективах 1-11-их класів було проведено тематичний урок про відзначення олімпійського тижня у державі на тему: «Спорт і фізичне виховання – утвердження здорового способу життя та зміцнення нації». Цікаво пройшли фізкультхвилинки, інформаційні бесіди, вікторини та інші заходи, які сприятимуть формуванню здорового молодого покоління.

 

 

 

В рамках Олімпійського тижня 8 вересня в Гришковецькій гімназії вчителем фізичної культури Папірником Олегом Володимировичем були проведені спортивні змагання між учнями 10-11 класів під назвою «Олімпійський марафон». Свою спритність, витримку і жагу до перемоги демонстрували учні гімназії у різних видах змагань, таких як «Олімпійський брейн-ринг», легка атлетика, футзал, настільний теніс, баскетбол та волейбол.

За підсумками проведених змагань впевнену перемогу вже другий рік поспіль здобула команда «Ліберо» (капітан Ціхоцька Тетяна).

Переможців у кожному виді змагань було нагороджено Почесними грамотами, а команда 11 класу за перемогу в загальному заліку отримала перехідний кубок.

Учні нашої гімназії ще раз довели, що вони у прекрасній фізичній формі і можуть бути справжніми спортсменами.

З нагоди свята – Дня фізичної культури і спорту – бажаємо всім спортсменам Гришковецької гімназії тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами. Нехай оминають вас травми і прикрі невдачі, завжди супроводжує міцне здоров’я і дух перемоги.

 

 

Прес-центр Гришковецької гімназії

 

Переглядів: 318 | Додав: Metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar