Неділя, 19.05.2024, 20:41
Вітаю Вас Гість | RSS
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бердичівський районний методичний кабінет

Головна » 2016 » Червень » 20 » Мовний табір у Гришковецькій гімназії
21:09
Мовний табір у Гришковецькій гімназії

МОВНИЙ ТАБІР У ГРИШКОВЕЦЬКІЙ ГІМНАЗІЇ

З метою популяризації вивчення іноземних мов та удосконалення мовленнєвої компетенції учнів у Гришковецькій гімназії було організовано літній мовний табір.

Основна мета роботи мовного табору – зацікавити учнів вивченням іноземних мов, допомогти подолати психологічний та мовний бар’єр, саме тому організатори підібрали завдання розважального та розвивального характеру, поєднуючи навчання із захоплюючим відпочинком.

До списку дітей, які виявили бажання перебувати у таборі, було внесено 15 учнів 10 класу, з них: дітей з багатодітних родин – 1, обдарованих дітей – 11

Відповідно до списку був створений 1 загін. З учнями працювали вчитель Василюк Я. С. та вихователь Волощук К. В.

Керівник табору разом з вихователем розробили план навчальних занять з англійської мови та виховних заходів. В план-сітку заходів увійшли заняття з англійської мови: перегляди відео та його обговорення, аудіоуроки, читання книжок англійською мовою, лексичні ігри, рольові ігри, учнівські презентації; екскурсії в природу, похід у кіно, розваги у парку відпочинку.

 

 

 

В рамках відзначення визначних дат в історії України вихованці табору обговорювали Конституцію України (заняття англійською мовою), права дітей згідно документу, порівнювали Основний Закон України з відповідними документами Великої Британії та США.

У таборі працювали гуртки «Волейбол», «Арт-студія». Діти мали можливість займатись спортом, художньою творчістю. Одним із яскравих та незабутніх моментів табірної зміни стало проведення «Олімпійського дня», в рамках якого були влаштовані спортивні ігри.

Кожен день у таборі проходив цікаво та весело. Учні мали змогу здобути необхідні мовні навички, спілкуючись іноземною мовою у невимушеній обстановці, поглибити знання про традиції та культуру англомовних країн.

На закриття табірної зміни учні підготували міні-концерт.

Тож ми переконані, що літні мовні табори необхідні для кожної школи та для кожного учня, адже це можливість отримати досвід спілкування іноземною мовою, розширити свій кругозір та мотивувати себе до вивчення мови надалі.

 

 

 

 

Категорія: Адміністратору | Переглядів: 382 | Додав: Metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar