Понеділок, 20.05.2024, 01:36
Вітаю Вас Гість | RSS
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Бердичівський районний методичний кабінет

Головна » 2016 » Травень » 25 » Ми пишаємося ними
22:36
Ми пишаємося ними

Патріотичне виховання учнівської молоді є одним із пріоритетів у роботі педагогів Гришковецької гімназії. Саме з метою виховання у дітей та підлітків почуття патріотизму, розвитку, збереження історичних і культурних традицій українського козацтва, підтримки здорового способу життя нещодавно відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), в якій у загальному заліку перше місце посіла наша команда та була нагороджена Кубком Переможців, Почесною грамотою та цінними призами.

Тож 11-13 травня 2016 року переможець районного етапу – рій Гришковецької гімназії вирушили до смт. Черняхів та с. Горбулів (Черняхівського району) долати перешкоди та представляти район на обласному етапі військово-спортивної гри «Сокіл»(«Джура»), на який загалом прибуло 28 команд.

Рій Гришковецької гімназії у складі 8 учнів: Зайченка Сергія (ройовий), Вержибока Володимира, Глущук Анастасії, Ціхоцької Тетяни, Кучерявого Володимира, Дзюблюка Андрія, Чаплінського Артема, Кравчука Богдана та керівника рою Тарнопольського Василя Івановича і заступника Папірника Олега Володимировича взяли активну участь в цих змаганнях.

Після багатьох днів довгих і важких тренувань наші учні показали високий рівень майстерності у більшості видів змагань і посіли підсумкове V місце.

В перший день були змагання «Впоряд», на яких гімназисти показували своє вміння у виконанні стройових прийомів. Наша команда вдало виконала дану вправу і посіла ІІІ місце.

Також одразу ж після приїзду команди на змагання в мандатну комісію, було відправлено «Звіт про добре діло» рою – це опис добрих справ команди за навчальний рік. І в даній номінації команда Гришковецької гімназії посіла дуже високе ІV місце (велика подяка за допомогу в оформленні матеріалів Ліпінській Світлані Григорівні та Еверт Тетяні Едмундівні).

У змаганнях «Ватра» ( представлення команди), завдяки вмілим діям нашого педагога-організатора Олійник Юлії Олександрівни і заступника директора з виховної роботи Ліпінської Світлани Григорівни, команда здобула теж призове ІІІ місце.

Після переїзду команд в лісовий масив біля с. Горбулів відбулася гра «Відун», у якій команди змагалися у знанні історії козацтва, незалежної України та рідного краю. І тут наш рій виступив успішно, теж виборовши почесне ІV місце.

Наступного дня змагання продовжилися стрільбою з пневматичної гвинтівки. Рій гімназії  показав неймовірно вдалий результат, програвши переможцям з міста Бердичева всього 3 очка. А наш ройовий (один з кращих ройових на даних змаганнях) Зайченко Сергій, зайняв почесне 3 місце в особистому заліку.

 

 

Проте після цього в нашої команди було два невдалих етапи – туристсько-спортивна смуга перешкод і «Рятівник», в яких команда отримала незаслужених 50 штрафних балів…

 

Після закінчення змагань на призерів і переможців чекало нагородження. І в цей урочистий момент команда Гришковецької гімназії не залишилася без нагород.

Загальне V місце стало наслідком кропіткої праці педагогів і учнів і заклало фундамент для подальших високих результатів нашої команди на наступних змаганнях.

 

 

 

 

Подібні проекти дуже потрібні, особливо нині. Участь у грі «Сокіл» («Джура») виявляє прагнення підростаючого покоління до збереження духовності та культури власного народу, готовність молодих людей стати справжніми патріотами-захисниками України.

Тож усьому колективу Гришковецької гімназії є ким пишатись.

Так тримати, дорогі наші переможці!

 

 

 

Прес-центр Гришковецької гімназії

 

 

 

   

 

Переглядів: 518 | Додав: Metodist | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar